Reset wachtwoord

Your search results

Nederlandse makelaar in Florida

Overweegt om zelf een vakantievilla in de regio Orlando aan te schaffen en deze te verhuren aan vakantiegangers?  Ik help u graag bij het verwezenlijken van uw droom. Mijn naam is Ron Biegelaar, een Nederlandse makelaar in Orlando Florida (een licensed Realtor®) en help mensen in de zoektocht en aankoop van onroerend goed hier in de regio.

Aantrekkelijk

Verwacht niet dat u rijk wordt met de verhuur van uw eigen villa. Investeren in onroerend goed, mits weloverwogen, is echter wel een prima manier van beleggen. Het is bij uitstek geschikt om een beter rendement te halen op uw spaargeld of bijvoorbeeld het rendement te gebruiken voor uw eigen vakantie in Florida. Wilde verhalen dat onroerend goed hier voor een appel en een ei te koop is, is al lang niet meer van toepassing. De slogan “you get what you pay for” gaat hier zeker op voor de aanschaf van een woning.

Rendement

U kunt echter een goed rendement halen op uw investering. Helemaal als u het huis koopt met eigen middelen. Daarnaast is er nog altijd een (hetzij momenteel klein) valuta voordeel waardoor uw Euro hier gewoon meer waard is. Wij bezitten zelf een vakantie verhuur villa en kunnen uw vanuit onze eigen ervaring vertellen wat u kunt verwachten op het gebied van bezetting, kosten en adverteren als nieuwe villa bezitter.

Lange termijn verhuur

Wilt u graag een goed rendement maar bent u niet van plan om de villa daadwerkelijk zelf te gebruiken? Dan is wellicht een reguliere woning voor lange termijn verhuur het overwegen waard. U heeft dan niet de zorgen van wisselende gasten en het periodiek vervangen van apparatuur en meubilair. De woning wordt dan permanent verhuurd aan Amerikanen. Dit garandeert een behoorlijke maandelijkse inkomstenstroom zonder rompslomp. Ook hier geldt dat de gegenereerde opbrengst aanzienlijk hoger ligt dan het rendement wat u momenteel op een spaarrekening krijgt. Ik werk samen met een Nederlandse makelaar die hier al zo’n 14 jaar woont. Hij is gespecialiseerd in woningen voor lange termijn verhuur.

Kosten bij aankoop

Wanneer u een woning aankoopt zijn er voor de koper geen makelaarskosten. De makelaars hier ontvangen een commissie van de verkopende partij. Bij financiering dient rekening te worden gehouden met een eigen inbreng van 30% van het aankoopbedrag. Wij raden u echter sterk af om te speculeren met een groot geleend bedrag.

Wilt u meer weten over de aanschaf van een investment property of vakantievilla, de exploitatie en de dingen die erbij komen kijken, neemt u dan gerust contact met mij op. Ik kan u bellen voor een oriënterend gesprek.  Ook kan ik u bijstaan met het organiseren van het management, setup van de utilities en de promotie van uw villa op de diverse verhuur-platformen.

Graag tot ziens!

Ron Biegelaar, Realtor®
Homes of America Realty Group LLC

17445 US Hwy 192 suite 15
Clermont, FL 34714

Populaire resorts in de regio Orlando

Solterra Resort
Solara Resort
BellaVida Resort
Crofton Springs at Providence
Reunion Resort
Veranda Palms
Laurel Estates

 • Orlando
  23°
  Fair
  MonTueWed
  32/22°C
  27/22°C
  28/21°C
 • Top 10 must do’s in Orlando

 • Like Us On Facebook

  Facebook Pagelike Widget
 • Bekijk onze communities

 • KGS Kissimmee Guest Services