Reset wachtwoord

Your search results

Orlando is wereldberoemd als het gaat om de grote verscheidenheid aan attractieparken die hier gevestigd zijn. Disney’s Magic Kingdom, Epcot, Animal Kingdom en Hollywood Studio’s, ze liggen hier allemaal op een steenworp afstand van elkaar. Universal heeft hier Universal Studio’s en Island of Adventure. Ook vind je hier Seaworld en Legoland.

Kaarten voor deze parken worden vaak overal aangeboden, soms tegen de helft van de oorspronkelijke prijs. Hier zit vaak een verkoop-event aan vast zoals bijvoorbeeld het verplicht bijwonen van een time-sharing bijeenkomst.

Ook worden soms kaartjes zo maar aangeboden. Laat u niet verleiden tot het aanschaffen van deze tickets. Niets is vervelender dan aan de poort van uw favoriete attractiepark tot de conclusie komen dat de voordelig op de kop getikte kaartjes vals of reeds eerder gebruikt schijnen te zijn.

U kunt er beter voor kiezen om uw kaartjes bij de officiële verkooppunten te kopen of aan de kassa van het park. Wij bieden u de mogelijkheid om online bij Kissimmee Guest Services kaartjes te bestellen. U betaalt bij KGSTickets een concurrerende prijs en de kaartjes zijn gegarandeerd goed!

 • Orlando
  23°
  Fair
  MonTueWed
  32/22°C
  27/22°C
  28/21°C
 • Top 10 must do’s in Orlando

 • Like Us On Facebook

  Facebook Pagelike Widget
 • Bekijk onze communities

 • KGS Kissimmee Guest Services