Reset wachtwoord

Your search results

Wij zijn Ron en Monique Biegelaar, ondernemende veertigers uit Nederland en net zoals als u verliefd op Florida maar ook net zoals als u eigenaar van onroerend goed in Florida.

Wij werken nauw samen met Homes of America property management & booking service. Opgericht in 2003. We zijn ons er terdege van bewust dat we slechts één kans hebben om een eerste indruk achter te laten bij u en uw gasten als uw ambassadeur voor Florida.

Ons doel is u onze vriendelijke en professionele service te laten ervaren in de hoop dat u deze ervaring vervolgens weer deelt met uw vrienden en bekenden. Ook bij ons geldt de slogan “Is er iets mis vertel het ons, is het goed vertel het anderen!”. Wij proberen de Nederlandse waarden waar mee wij zijn opgevoed te combineren met de zuidelijke  gastvrijheid.

Het kiezen van een management company kan een hele toer zijn, u legt immers uw investering in de handen van anderen. Het ondernemen is ons met de bekende paplepel ingegoten. Wij hebben 20 jaar lang een zeer succesvolle medische groothandel gehad in Nederland en stonden bekend om onze know how, onze persoonlijke benadering gecombineerd met een uitstekende klantenservice. Dit alles proberen wij te projecteren op onze property management. Zoals gezegd zijn wij net zoals u ook eigenaren van rental properties in Florida en weten uit (negatieve) ervaringen hoe onze klanten èn gasten dus niet willen behandelen!

In samenspraak met u adverteren wij uw huis naast onze eigen website ook op de bekende booking sites. Wij bieden uw gasten een groot scala aan services zoals welkomstpakketten, bloemen, wijn / champagne. Ook de verhuur van kinderzitjes / stoelen, barbecues, baby boxen kan door ons worden geregeld.

Bent u niet tevreden over het aantal boekingen dat u genereert dan kijken wij graag met u naar mogelijkheden om uw huis aantrekkelijker aan te bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van smaakvolle foto’s die wij voor u kunnen vervaardigen of wellicht iets veranderen aan de kleurstelling of de inrichting van uw villa waardoor deze wél boven het overige aanbod uitsteekt!

Wij werken er hard aan om uw investering de moeite waard te laten zijn en doen er alles aan om ook u een succesvol property owner te laten zijn.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten vul dan onderstaand formulier in of bel met +1 407-403-0045. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

 • Orlando
  23°
  Fair
  MonTueWed
  32/22°C
  27/22°C
  28/21°C
 • Top 10 must do’s in Orlando

 • Like Us On Facebook

  Facebook Pagelike Widget
 • Bekijk onze communities

 • KGS Kissimmee Guest Services